Конкурс "Калиновий дзвін 2019"

2019-02-07

/Files/images/kalinoviy_dzvn/IMG_3313.jpeg

07 лютого 2019 року в РЦКіД Обухівським районним центром творчості дітей та юнацтва був проведений районний етап обласного дитячо-юнацького конкурсу виконавців сучасної пісні «Калиновий дзвін».

Що ж таке «калиновий дзвін»? В усі часи звук дзвону сприймався людьми, як дар неба, що підносить, зцілює і направляє людину. У християнстві дзвін ототожнюється з перекинутою чашею, з якої ллються звуки, що несуть Божу благодать. А калина – це символ вогню, українського роду і неньки – України, духовної нескореності та світлої пам’яті. Так, і дитячі голоси конкурсантів звучали немов «дзвоники», що є душею нашого краю.

У заході взяли участь 14 закладів освіти Обухівського району та виконали понад 30 пісень. Усі учасники отримали емблеми заходу (дзвоники з калинкою), що виготовили вихованці Обухівського районного центру творчості дітей та юнацтва.

/Files/images/kalinoviy_dzvn/IMG_3306.jpeg

Конкурс проводився за такими категоріями: солісти та вокальні колективи. Діти виконували одну пісню рідною мовою. Конкурс оцінювало компетентне журі у складі:

Голова журі:

Бєломєстна Юлія Олексіївна - директор Обухівського районного центру творчості дітей та юнацтва.

Члени журі:

1. Чорноіван Людмила Миколаївна – директор Обухівського районного будинку культури;

2. Булах Тетяна Миколаївна – завідуюча вокально-хоровим відділом Обухівської дитячої школи мистецтв;

3. Дон Оксана Володимирівна – керівник гуртка «Школа естрадного вокалу «Стейдж-Вок» Обухівського районного центру культури і дозвілля;

4. Білоус Мар’яна Петрівна – заступник директора з виховної роботи Підгірцівської ЗОШ І-ІІІ ст.;

/Files/images/kalinoviy_dzvn/IMG_3324.jpeg

За підсумками конкурсу, найпочеснішу нагороду - гран-прі, виборола наша учениця:

Масленко Софія, з піснею «Країна мрій». Керівник – Олійник І.В.

Також, у конкурсі брали участь учні 4-го класу Копчак Марія, Фізик Анна, Константинеко Марія, Тимощук Софія, та учениця 6-го класу Юзефович Валерія.

Діти, що зайняли призові місця, отримали почесні грамоти. Масленко Софія, яка виборола гран-прі, отримала особливий подарунок від директора Обухівського районного центру культури та дозвілля Квеленкова Юрія Олександровича, два білети на будь-який концерт в РЦКіД у 2019 році.

/Files/images/kalinoviy_dzvn/IMG_3336.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 486

Коментарi