"Містер -Твістер".

2017-03-02

1 березня у школі відбувся конкурс «Містер твістер» для 4х класів. Метою конкурса-гри було виявити й підтримати таланови­тих учнів; учити дітей брати участь у змаганні, упевнено демонструвати свої знання; розвивати творчу уяву, логічне мис­лення, пізнавальний інтерес, пам'ять, потяг до знань, швидку реакцію, вмін­ня орієнтуватися в довкіллі, навички командної гри; виховувати почуття ніжності та шани, любові й поваги до рідного слова, рідного краю./Files/images/vesna_2017/DSC_5724.JPG

Команда складалася з 8 хлопчиків. Потрібно було вибрати капітана, емблему команди, по можливості однаковий одяг.

Назви команд: 4-А – Дослідники, 4-Б – Супербой, 4-В – Пірати, 4-Г - Дружба,а також команди придумали девіз, коротке представлення, привітання для учасників./Files/images/vesna_2017/DSC_5734.JPG

В ігрі були представлені такі види: розминка (капітани підходять до ведучої на жеребкування. Витягують 1 табличку, де буде написано тему з якої команда отримає завдання, наприклад техніка, і, безпосередньо, по кожній темі всі отримують завдання).

Гра з залом.

Конкурс капітанів – перенести у ложці предмет (на швидкість та координацію).

«Поясни слово» - пантоміма.(Кожна команда отримує завдання - тихенько прочитує слово, яке там написано. як його можна пояснити жестами, мімікою, але не говорити вголос).

«Математичний». Завдання на логіку./Files/images/vesna_2017/DSC_5662.JPG

Боротьба була запеклою, майже всі команди отримували максимальні бали, тому складно було определити переможця. Перший раз в історії школи І місце отримали 2 команди 4-А клас та 4-Б клас. Вітаємо їх з перемогою, а попереду ще багато веселих свят і конкурсів, бо наступного року ми всіх четвертокласників чекаємо у старшій школі.

Кiлькiсть переглядiв: 110

Коментарi