Закриття зміни табору "Вогник"

2016-06-17

/Files/images/lto_16/DSC_0489.JPGТак швидко промайнули 14 днів оздоровлення дітей в пришкільному таборі і настав час прощатись. 16 червня відбулося урочисте закриття пришкільного табору відпочинку «Вогник». Протягом табірної зміни учні школи змістовно та весело відпочивали. Кожен день, як барви веселки, був веселим, цікавим, наповненим новими зустрічами, новими враженнями, розвагами та екскурсіями. Швидко промайнула табірна зміна, потрібно прощатися з табором.

/Files/images/lto_16/DSC_0292.JPGВихованці табору підготували святкову концертну програму . Кожен загін підготував декілька виступів. Діти танцювали, співали, згадували цікаві миттєвості табірного життя, взяли участь у конкурсі. Кожного року на закриття зміни приходять цікаві гості і цей рік не виключення, розважалися разом з дітьми улюблені герої Фіксики.

/Files/images/lto_16/DSC_0306.JPGДень пройшов насичено та цікаво, діти із задоволенням після концертної програми ласували смачним пирогом. Усі вихованці були нагороджені подарунками.

/Files/images/lto_16/DSC_0368.JPGОт і закінчилася літньо-оздоровча зміна в таборі. Для кожного табір приніс щосьсвоє, особливе, неповторне, для когось це були нові враження від місць в яких він раніше ніколи не був, для когось враження від ігор, конкурсів, які щодня у ньому проходили, хтось тут зустрів своїх старих друзів, а хтось нових.

/Files/images/lto_16/DSC_0399.JPGСаме завдяки злагодженій та чіткій роботі адміністрації, вихователів, медичної сестри, бібліотекаря, працівників харчоблоку та технічних працівників вдалося забезпечити цікавий, змістовний, активний та корисний відпочинок для вихованців пришкільного табору відпочинку «Вогник».

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi