• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Київський міжнародний фізико-математичний фестиваль.

Київський міжнародний фізико-математичний фестиваль.

2016-05-07

/Files/images/2015-16_nr_vesna/IMG_4681.jpg7,8,9 травня 2016 року в Українській ЗОШ І-ІІІст.№1 пройшов п’ятнадцятий Київський міжнародний фізико-математичний фестиваль. Організатори: Інститут математики НАН України, Фізико-технічний інститут НТУУ «КПІ», Печерська районна у м.Києві державна адміністрація, Києво-Печерський ліцей №171 «Лідер».

/Files/images/2015-16_nr_vesna/IMG_4683.jpgОсновною метою фестивалю є пошук обдарованої учнівської молоді, зацікавленної у вивченні математики та фізики, формуванню в учнів навичок дослідницької пошукової роботи, зміцнення дружніх стосунків між обдарованими дітьми країн-сусідів України, розвиток учнівської молоді.

До плану проведення війшло: Урочисте відкриття, математична карусель для 8-9 класів, усна олімпіада з математики для 10 кл., олімпіада з математики, зустріч керівників команд з представниками НТУУ «КПІ», участь участників команд в урочистостях, присвячених Дню примирення та Дню перемоги в м.Українка, лекції молодих учених, розбір задач письмової олімпіади з математики,апеляція результатів олімпіади з математики для 10 класів, командна фізична олімпіада для учнів 8-х,9-х класів, експерементальна командна олімпіада з фізики для учнів 10-х класів, математичний експрес для команд 8-9 класів, особиста олімпіада з фізики для учнів 10х класів, урочисте закриття, нагородження переможців.

Учасниками фестивалю стали учні 8-9,10х класів середніх навчальних закладів. Крім того, учителі мали можливість обмінятися думками щодо розвитку природничо-математичного напрямку освіти, зустрілися з науковцями.

Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi